La màquina del temps.


I anem a intentar-ho. Sortim de casa, de la ciutat, del país, de les fronteres i del món. Ens capbussejam dins l’univers…I vet aquí! La relativitat, el temps, l’espai; i d’altres tantes dimensions incertes.

El temps, i què ens pensam veritablement? Tot podria començar amb el nostre intent de fabricar un objecte tan preuat i valuós que es definís com la màquina del temps. Un objecte amb el qual s’intentaria desorbitadament experimentar amb la vida del futur, amb l’insòlit intent de reviure el passat i l’objectiu de resoldre el present.

Resolucions incertes de la vida, certament. Semblam incapaços de captar aquesta dimensitat, exactament com el curs de l’aigua d’un riu. Possiblement cualque dia serem capaços de controlar-la, o potser ja en som capaços i no en som conscients.

Qui sap si solament necessitam netejar la ment i pensar, pensar en què l’univers és tan gran que no sembla possible una única vida planetària, que sembla il·lògic que ens trobem en front de l’única forma intel·ligent que intenta experimentar amb propietats que possiblement d’altres ja han teoritzat.

I senzillament pensa, perquè pensant podran diferenciar-te dels altres.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s