Per què?.

_20160424_114055

Una pregunta senzilla, però complicada alhora. La base del coneixement, desencadenada per la curiositat d’aquell que observa, que inevitablement sent. I és que es fa difícil contestar-la depenent de la persona que la formula, del tema que tracta; i a més si implica sentiments.

Quan un s’enamora realment no sap perquè ho ha fet, ni com ho ha fet, ni tan sols el què ha duit als nostres sentiments a ser d’aquesta manera. Així, tampoc podem afirmar perquè ens hem de creure tot allò que “els què en saben” ens diuen.

Per què no pot ser d’una altra manera? Per què ha de ser com la teoria ha imposat? Ha quedat demostrat al llarg de la història que ens equivocam, i malgrat això sigui un fet, sembla inqüestionable que algú es demani per què o vulgui especular sobre allò que ara és vigent.

Dues paraules que insten a pensar, que ens han de permetre pensar. Que són molt comunes en una criatura, cada dia i cada hora, fins i tot cada minut, però que amb el temps i a mesura que anam madurant deixam d’utilitzar, deixam d’articular perquè, ens deixam subordinar a tot el què diu ser superior a nosaltres, i només és una hipòtesi alternativa.

Sembla que ens neguem a evolucionar, però….Per què?

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s