Desèxit.

Vos diré la veritat, però com que és insoportable, la diré irònicament. O el que és irònic és la mateixa veritat, perquè és impossible dir-la, si no és amb totes les contradiccions, grandeses i ridiculeses dels seus personatges.

Amb quina indiferència un calendari marca el pas dels dies sense tenir en compte si els dies s’assemblen molt entre ells o no, no? Que parescuts, que diferents en canvi.

Avui ja duc una hora arronsat d’espatlles pensant-hi, però és que sols en record el què va quedant, si bé no n’és el reflexe de la dimensió, si mal ja no ho record.

Voldria que un dia funcionàs, que es revelassin tants preuats somnis en una realitat no tan llunyana; que no ens entretinguessin les pors per afirmar-ho.

Record sense pena els espais lliures i sobrada tan gran il·lusió, i es perd la preocupació ni menys que excessiva de proclamar-nos i servir-nos amb gens de rencor.

Sabeu? Tots veritablement n’hem descobert la veritat de qualque manera, si més no, n’hi ha que transtoquen filtres per visualitzar-ho, per ocultar l’èxit de l’acatament.

[No rendim tal transgressió amb simplicitat].

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s